Υποστήριξη 2018-11-06T09:47:22+00:00

Υποστήριξη

Απευθυνόμαστε σε όλους εσάς που θέλετε να μας στηρίξετε και να γίνετε σύμμαχοι στην προσπάθεια μας.
Στον σύλλογό μας καλωσορίζουμε κάθε προσπάθεια ενίσχυσης του έργου μας και ευχαριστούμε όλους για το έμπρακτο ενδιαφέρον σας.

Σε όλη την διάρκεια του έτους διοργανώνουμε bazaar και εκδηλώσεις με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου μας και την ενημέρωση για το έργο και τις δράσεις μας. Κοσμήματα, διακοσμητικά, κεριά, λαμπάδες, κουλουράκια, μαρμελάδες είναι μερικά από τα πολλά όμορφα αντικείμενα που φτιάχνουν οι νέοι μας.
Επίσης, ο καθένας μπορεί να προσφέρει διάφορα είδη και προϊόντα ώστε να διατεθούν στο παζάρι μας.
Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες
Σας χρειαζόμαστε αρωγούς για την επιβίωση του Συλλόγου και την στήριξη των δραστηριοτήτων του, βοηθώντας μας να καλύψουμε καθημερινές και λειτουργικές ανάγκες.
Η ελάχιστη βοήθεια είναι για εμάς πολύτιμη. Σας χρειαζόμαστε στο πλευρό μας βοηθούς, συνοδοιπόρους, να δουλέψουμε παρέα, να παράγουμε προϊόντα με τα οποία θα στηρίξουμε οικονομικά τον σύλλογό μας.
Όλοι μπορούμε να φτιάξουμε μια χριστουγεννιάτικη ή πασχαλινή ευχετήρια κάρτα, κοσμήματα, διακοσμητικά, να βοηθήσουμε στην κατασκευή μπομπονιέρας ακόμη να φτιάξουμε σπιτικές μαρμελάδες και γλυκά κουταλιού ή χειροποίητα ζυμαρικά…
Ο καθένας με το ταλέντο του λοιπόν και με τον δικό του προσωπικό τρόπο μπορεί να γίνει αρωγός στο έργο μας!

Συμπληρώστε την αίτηση εθελοντισμού ή ελάτε να γνωριστούμε από κοντά στον χώρο μας..

Αίτηση Εθελοντισμού
Μοιραστείτε μαζί μας την χαρά σας, με αφορμή τον γάμο ή την βάπτιση του παιδιού σας, μπορείτε να παραγγείλετε σε εμάς μπομπονιέρες και προσκλητήρια.

Για την όποια δωρεά, θα θέλαμε να επικοινωνήσετε μαζί μας και τηλεφωνικώς στο 2610.620501 ή με e-mail στο info@maxites.gr, ύστερα από την κατάθεση στην τράπεζα, ώστε να μπορέσουμε να στείλουμε την ανάλογη απόδειξη.

Τράπεζα Πειραιώς
IBAN: GR3701717710006771116651856