//ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Για την συμμετοχή στο «Κέντρο Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας (ΚΔ-ΗΦ) ΜΑΧΗΤΕΣ».

Ο Σύλλογος για την Εκπαίδευση, Επαγγελματική Κατάρτιση και Αποκατάσταση Ατόμων με Νοητική Υστέρηση  «ΜΑΧΗΤΕΣ» με έδρα τον Δήμο Πατρέων πρόκειται τον Σεπτέμβριο 2021 να λειτουργήσει «Κέντρο Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας (ΚΔ-ΗΦ) για ενήλικα άτομα με νοητική υστέρηση σε νέα κτιριακή εγκατάσταση στην περιοχή ΔΡΟΣΙΑ ή ΛΑΓΓΟΥΡΑ Πατρών και συγκεκριμένα στην συμβολή των οδών Βερμίου και Αρακύνθου. 

  • το Kέντρο Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας (ΚΔ-ΗΦ) θα παρέχει ολοκληρωμένα, εξειδικευμένα και εξατομικευμένα, εκπαιδευτικά θεραπευτικά προγράμματα
  • εκπαιδευτικά και παραγωγικά εργαστήρια
  • ψυχοκοινωνική υποστήριξη και συμβουλευτική ατόμου – οικογένειας,
  • ψυχιατρική παρακολούθηση και φαρμακευτική φροντίδα
  • σίτιση και δραστηριότητες ψυχαγωγίας
  • το ΚΔ-ΗΦ θα λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή, τις εργάσιμες ημέρες και με ωράριο από 8.00  έως 16.00, στο οποίο συμπεριλαμβάνεται και η μεταφορά προς και από το ΚΔ-ΗΦ

Με την παρούσα πρόσκληση καλούνται οι ενδιαφερόμενοι γονείς και  δικαστικοί συμπαραστάτες να επικοινωνήσουν  με την  Γραμματεία του Συλλόγου και να δηλώσουν την συμμετοχή τους  από τις 5 ως 25 Ιουνίου 2021 προκειμένου να λάβουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά  και την έντυπη αίτηση. Ο φάκελος δύναται να κατατεθεί μέχρι την  30η Ιουνίου 2021.

Η Γραμματεία του Συλλόγου εδρεύει στο επί της οδού Παπαδιαμαντοπούλου 17 κτίριο, Δεξαμενή και θα δέχεται 10-12 π.μ., 5-8 μ.μ., (τηλ. 2610-620501 email: info@maxites.gr  ).      

Η επιλογή των ωφελούμενων θα γίνει σύμφωνα με τα κριτήρια και τις διαδικασίες που ορίζονται στον Νόμο, στον Κανονισμό Λειτουργίας του Συλλόγου καθώς και στον Εσωτερικό Κανονισμό του ΚΔ-ΗΦ.                                                                                                                                              

Πάτρα, 31 Μαΐου 2021

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου «ΜΑΧΗΤΕΣ»

Η Πρόεδρος

Μάρθα Χριστοπούλου

Η Γραμματέας

Σπ. Αλεξοπούλου Μπαλοπούλου

By | 2021-05-31T21:47:24+00:00 31/05/2021|