ΜΑΤΖΙΚ 2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Στις 25 και 26 Μαΐου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία διήμερο εκδηλώσεων των ΜΑΧΗΤΩΝ, που διοργάνωσε ο Σύλλογος στο νέο κτίριο και περιβάλλοντα χώρο με την ουσιαστική συμβολή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, την οποία και θερμά ευχαριστούμε.

Υποδεχτήκαμε στο χώρο μας παλιούς γνώριμους και νέους συμπαραστάτες σε μια γιορτή εξωστρέφειας και συμπερίληψης.

Σημαντικά συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης :

Η ομάδα κρουστών με εμψυχωτές τους κύριο Ν. Φορλίδα και κυρία Μ. Γασπαρινάτου, το θέατρο σκιών του κύριου Κ. Μακρή, το μουσικό συγκρότημα «Above Suspicion», η ομάδα του χορού του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου με υπεύθυνο τον κύριο Γρ. Μικρώνη, η σχολή της κυρίας Μ. Ασημακοπούλου “M.A. School of Performing Arts”.

Κατά τη διάρκεια του διημέρου έγιναν παράλληλες δράσεις όπως: Face Painting από το “Juniors Club”, εναέριες λήψεις από τον κύριο Β. Παπαφιλιππόπουλο, φωτογραφήσεις – photoshooting, ενώ προσφέρθηκαν παγωτά από την εταιρεία Αχαϊκό Εντελβάις και κεράσματα από τις εταιρείες Λουξ και Talks Catering.

Θερμές ευχαριστίες οφείλουμε επίσης στο διαφημιστικό γραφείο Emphasis, στην εφημερίδα Πελοπόννησος και στη διαδικτυακή πύλη Patras Events και το Καρναβαλικό Εργαστήρι Πάτρας.

Με τη χρωματιστή τους παρουσία συγκίνησαν καθώς χόρεψαν μαζί με τους ωφελούμενους μας οι «μικροί Ναυτίλοι» καθώς και οι εθελοντές χορευτές που πλαισίωσαν το μουσικοχορευτικό δρώμενο της κυρίας Ασημακοπούλου.

Στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης συνετέλεσαν τόσο το τμήμα Νοσηλευτριών του Ερυθρού Σταυρού όσο και ο Δήμος Πατρέων, η Διεύθυνση Αστυνομίας Αχαΐας και η Τροχαία Πατρών.

Ευχαριστούμε ειλικρινά που μας τίμησαν με την παρουσία τους:

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χαράλαμπος Μπονάνος, οι κυρίες Βίβιαν Σαμούρη, Ευσταθία Γιαννιά, Ήρα Κουρή, οι κύριοι Πέτρος Ψωμάς, Πλάτων Μαρλαφέκας, Γεώργιος Ρώρος, ο Σύλλογος «Αλκυόνη», ο «Μορφωτικός Συλλόγου Κυριών Πάτρας», ο Σοροπτιμιστικός όμιλος Πάτρας «Δανιηλίς», το «Άλμα Ζωής»Πάτρας, ο Σύλλογος «Φλόγα» Πάτρας, Inner Wheel Πατρών Βορρά Ρίου, η ΚΑΕ Προμηθέας καθώς και το Πρότυπο Λύκειο Πατρών.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ θέλουμε να απευθύνουμε σε όλους όσοι παρευρεθήκαν στη γιορτή μας  καθώς και στους εργαζόμενους του συλλόγου που στήριξαν την εκδήλωση αυτή με την ψυχή τους.

By | 2022-06-23T10:31:37+00:00 23/06/2022|